
Lunchmeny
VECKA 34
Måndag
Salisburybiff med stekt lök, lingon och gurka
Veg: Morotsbiff med fetaostkräm och bakat äpple
Tisdag
Kyckling med portvinssås och champinjoner
Veg: Halloumi med mojo rojo och kålrabbi
Onsdag
Panerad rödspätta med remouladsås och gröna ärtor
Veg: Kikärtsbiff med yoghurtsås och pumpapuré
Torsdag
Pulled meat-burgare med coleslaw och friterade färskpotatisar
Veg: Grönsaksgryta med tofu och ångkokt ris
Fredag
Fläskkinder med rabarber och rostad blomkål
Veg: Broccoli- och blåmögelostpaj med spenatsallad
Dagens lunch 150kr
10-kort 1350kr
Ink. sallad, hembakat bröd, färskost och kaffe
Personalen svarar gärna på frågor om köttets ursprung.
Lokal 4’s råbiff 185kr
Nymald flankstek, friterad schalottenlök, krispigt kycklingskinn, dragonemulsion, parmesan, pommes frites
Lokal 4’s ”betråbiff” 165kr
Riven beta, picklad beta, friterad schalottenlök, krispigt rispapper, dragonemulsion, parmesan, pommes frites