
Lunchmeny
VECKA 38
Måndag / Monday
Oxbringa – rotmos – senapssås
Beef brisket – rutabaga mash – mustard sauce
Veg: Fried rice – quorn – ägg
Fried rice – quorn – egg
Tisdag / Tuesday
Köttbullar – tomat – basilika
Meatballs – tomato – basil
Veg: Pasta bolognese – parmesan – tryffelcreme
Pasta bolognese – parmesan – truffle creme
Onsdag / Wednesday
Högrevschili – ris – smetana
Beef chili – rice – smetana
Veg: Arancini – svamp – kål
Arancini – mushroom – cabbage
Torsdag / Thursday
Kycklingfärs – yakiniku – broccoli
Chicken mince – yakiniku – broccoli
Veg: Gulash – paprika – creme fraiche
Gulash – pepper – sour cream
Fredag / Friday
Viltskav – rosmarin – champinjon
Creamy game stew – rosemary- mushrooms
Veg: Halloumi – morot – linser
Halloumi – carrot – lentils
Dagens lunch 150kr
10-kort 1350kr
Ink. sallad, hembakat bröd, färskost och kaffe
Personalen svarar gärna på frågor om köttets ursprung.