Lunchmeny

VECKA 38

Måndag / Monday

Oxbringa – rotmos – senapssås

Beef brisket – rutabaga mash – mustard sauce

Veg: Fried rice – quorn – ägg

Fried rice – quorn – egg

Tisdag / Tuesday

Köttbullar – tomat – basilika

Meatballs – tomato – basil

Veg: Pasta bolognese – parmesan – tryffelcreme

Pasta bolognese – parmesan – truffle creme

Onsdag / Wednesday

Högrevschili – ris – smetana

Beef chili – rice – smetana

Veg: Arancini – svamp – kål

Arancini – mushroom – cabbage

Torsdag / Thursday

Kycklingfärs – yakiniku – broccoli

Chicken mince – yakiniku – broccoli

Veg: Gulash – paprika – creme fraiche

Gulash – pepper – sour cream

Fredag / Friday

Viltskav – rosmarin – champinjon

Creamy game stew – rosemary- mushrooms

Veg: Halloumi – morot – linser

Halloumi – carrot – lentils

Dagens lunch 150kr

10-kort 1350kr

Ink. sallad, hembakat bröd, färskost och kaffe

Personalen svarar gärna på frågor om köttets ursprung.