Lunchmeny

VECKA 34

Måndag

Salisburybiff med stekt lök, lingon och gurka

Veg: Morotsbiff med fetaostkräm och bakat äpple

Tisdag

Kyckling med portvinssås och champinjoner

Veg: Halloumi med mojo rojo och kålrabbi

Onsdag

Panerad rödspätta med remouladsås och gröna ärtor

Veg: Kikärtsbiff med yoghurtsås och pumpapuré

Torsdag

Pulled meat-burgare med coleslaw och friterade färskpotatisar

Veg: Grönsaksgryta med tofu och ångkokt ris

Fredag

Fläskkinder med rabarber och rostad blomkål

Veg: Broccoli- och blåmögelostpaj med spenatsallad

Dagens lunch 150kr

10-kort 1350kr

Ink. sallad, hembakat bröd, färskost och kaffe

Personalen svarar gärna på frågor om köttets ursprung.

Lokal 4’s råbiff 185kr

Nymald flankstek, friterad schalottenlök, krispigt kycklingskinn, dragonemulsion, parmesan, pommes frites

Lokal 4’s ”betråbiff” 165kr

Riven beta, picklad beta, friterad schalottenlök, krispigt rispapper, dragonemulsion, parmesan, pommes frites